CPO Wisselslag

aantal woningen 17 type woningen patio, rijwoning
gereserveerde woningen 17 beschikbare kavels 0
grondprijs € 275 vanafprijs woningen € 165.000 (V.O.N.)
type proces CPO opdrachtgever CPO Wisselslag

In het geval van het voormalige Wisselslagterrein is er door de gemeente Breda aan Droomwonen Breda gevraagd om een groep geïnteresseerde particulieren bijeen te zoeken die op de betreffende locatie hun droomwoning willen realiseren. Wij zijn hier in januari 2013 vol goede moed aan begonnen. Uiteindelijk hebben zich ruim 90 geïnteresseerden gemeld. Met een kleine kerngroep is een verkaveling opgesteld waarin zowel patiowoningen / bungalows als rijwoningen en starterswoningen een plaats hebben gekregen. De kosten van een woning liggen onder het prijsniveau. Samen met een vooruitstrevende aannemer zijn de woningen inmiddels opgeleverd.

 

Reactie CPO vereniging

"De samenwerking met droomwonen tijdens de ontwikkeling van CPO Wisselslag te Breda hebben wij als zeer fijn ervaren. Droomwonen heeft ons begeleid met het oprichten van de vereniging en het proces tijdens de ontwerpfase met de architect en de uitvoeringsfase met de aannemer.

Door de goede aansturing en adequate feedback hebben wij uiteindelijk onze droomwoning samen met droomwonen, de architect en de aannemer weten te realiseren.

Bestuur CPO Wisselslag"

 

 

Comments are closed.