CPO heikantsestraat

aantal woningen 7 type woningen patio woningen
gereserveerde woningen 7 beschikbare kavels 0
grondprijs € 300,- (excl. BTW) vanafprijs woningen € 263.000 (V.O.N.)
type proces CPO opdrachtgever CPO Heikantsestraat

In samenwerking met de gemeente Breda hebben SIR 55 en droomwonen.com zeven patiowoningen voor senioren aan de Heikantsestraat in Prinsenbeek gerealiseerd. De bij het plan betrokken architect is Compen Architecten uit Eindhoven. Aannemingsbedrijf JA van Gisbergen heeft de bouw gerealiseerd.

 

REACTIE CPO VERENIGING

"Droomwonen heeft mede aan de wieg gestaan bij het voorbereiden en realiseren van de bouw van 7 patiowoningen in Prinsenbeek. Walter Loomans en zijn collega’s hebben het gehele traject op deskundige wijze begeleid. Ze waren betrokken bij de onderhandelingen over de aankoop van de grond van de gemeente. Vervolgens was er contact met architect en aspirant bewoners en begeleiden ze het proces van afstemming tussen architect en bewoners. Daarna volgde een periode van aanbesteding en werd de aannemer gekozen. Tijdens de bouw en de bouwvergaderingen hield droomwonen, samen met de opzichter van de architect toezicht op de planning, uitvoering en materiaalgebruik in de bouw.
Daarnaast hield Droomwonen een overzicht bij van de kosten van de bouw en kwam er maandelijks een overzicht van de betaalde en nog te betalen kosten. We kunnen dan ook spreken van een geslaagde samenwerking tussen Droomwonen en de CPO leden/bewoners. Dankzij de expertise en ervaring van Droomwonen in het realiseren van CPO projecten werden 7 patiowoningen gebouwd waar de huidige bewoners
naar volle tevredenheid wonen.

Bestuur CPO Heikantsestraat"

Comments are closed.