over ons

droomwonen.com

droomwonen.comen is een specialistisch adviesbureau dat veel wordt betrokken bij het initiëren, adviseren en begeleiden van projecten waarbij de invloed van de consument maximaal is. Daarnaast helpen wij bedrijven en organisaties door (strategische) advisering, herontwikkeling en het begeleiden van vastgoedprojecten binnen de sector woningbouw.

De doelgroepen waarvoor wij werken bestaan uit gemeenten, woningbouwcorporaties, beleggers, projectontwikkelaars en CPO groepen. Daarnaast hebben wij een grote achterban van ruim 1000 huishoudens, hierdoor hebben wij goed inzicht in de huidige marktvraag en een heldere visie op de toekomstige marktontwikkelingen.

Onze werkwijze is gebaseerd op het werken met partnerships, wij beschikken hiervoor over een groot netwerk van samenwerkingspartners dat ons indien gewenst in alle verschillende fasen van het proces kan ondersteunen. Tenslotte beschikken wij door de gedifferentieerde achtergrond van onze bestuursleden over een zeer deskundig team om uw project te begeleiden en de gewenste woningen conform planning, de hoogste kwaliteitseisen en binnen het vastgestelde budget op te leveren.

More

 

waarom droomwonen.com?

1.
Inzicht in de werkelijke vraag vanuit de markt!
Via het monitoren van onze achterban hebben wij een perfect inzicht in de vraag vanuit de markt. Hierdoor zijn wij in staat om te adviseren en projecten te realiseren die wel aansluiten bij de markt en dus wel afnemers vinden. Ook voor schijnbaar onmogelijke locaties kunnen wij een oplossing bedenken die past binnen uw mogelijkheden en de vraag vanuit de consument.
2.
Maximale vrijheid!
Binnen onze projecten garanderen wij de consumenten maximale vrijheid. Dit doen we door zowel de woning indeling, de beukmaat, de materialisatie, de grootte van de woning, de grootte van het perceel en de oriëntatie aan de consumenten over te laten. Door deze zaken niet in te kaderen, garanderen wij maximale vrijheid voor de toekomstige bewoners en scheppen wij de mogelijkheden waarbinnen een droomwoning werkelijkheid kan worden. 
3.
Kostprijs!
 Als adviseur begeleiden wij consumenten die zelf hun woning ontwikkelen tegen kostprijs. En doordat deze consumenten zelf het ontwikkelrisico nemen, kopen ze de woning tegen kostprijs in plaats van tegen marktwaarde. Hierdoor worden de woningen binnen onze projecten gemiddeld 15% a 20% onder de marktwaarde gerealiseerd en heeft de koper direct overwaarde op zijn net opgeleverde nieuwbouw woning.

visie

In onze visie staat de consument centraal; zijn behoeften, wensen en eisen vormen voor ons het uitgangspunt in de diverse projecten en processen.

Onze visie is gebaseerd op het feit dat we de consument als belangrijkste verbindende schakel in het proces centraal stellen. Door de wensen en eisen van deze veranderende consument als uitgangspunt te nemen sluiten we naadloos aan bij de vraag vanuit de markt. Hierdoor zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige woningen te realieren waarbij de invloed van de consument maximaal is. Dit uitgangspunt versterken we door de conusment zijn eigen woning te laten ontwikkelen. Hierdoor besparen we ongeveer 15% ten opzichte van een reguliere projectwoning. Vanuit deze visie adviseren, begeleiden en ontwikkelen wij wensen en eisen in nieuwe concepten en woningen die op tijd die perfect aansluiten op de vraag vanuit de markt.

team